Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:38 | 25/01/2021

Κοντά στην σύλληψη τεσσάρων ακόμα ανηλίκων που φέρονται που μαχαίρωσαν και χτύπησαν στη Γλυφάδα δύο συνομήλικους τους με σκοπό να τους ληστέψουν βρίσκονται οι διωκτικές αρχές.

Οι αστυνομικοί μετά από την αξιοποίηση των στοιχείων που αξιοποίησαν κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε τρεις εκ των δραστών, ενώ βρίσκονται κοντά στη σύλληψη τεσσάρων ακόμα. Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος της Ασφάλειας Ελληνικού – Αργυρούπολης μέσα σε διάρκεια μικρότερη των 24 ωρών αποκωδικοποίησαν τις κινήσεις τον μελών της “άγουρης συμμορίας” η οποία συνολικά αποτελείται από 30 άτομα κι από ότι φαίνεται αποτελούσε το φόβο και τον τρόμο των περιοχών των Νοτίων Προαστίων.

Αξιοποιώντας οπτικό υλικό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν από τις επιθέσεις εναντίον του 17χρονου μαθητή και του 16χρονου, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι ταυτοποίησαν άλλα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν στις επιθέσεις.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αρκετά από τα 30 άτομα που επιτέθηκαν στους δύο ανήλικους το απόγεμα του περασμένου Σαββάτου για να τους αρπάξουν κινητά τηλέφωνα και χρήματα φαίνεται να συμμετείχαν και σε άλλες ληστρικές επιδρομές.

Εντύπωση προκαλεί η βιαιότητα τους, καθώς δεν δίσταζαν να χτυπήσουν βάναυσα τα θύματα τους. Αυτό αποδεικνύεται και από τα τελευταία δύο περιστατικά του περασμένου Σαββάτου, όπου μαχαίρωσαν και ξυλοκόπησαν ανελέητα τον 17χρονο και τον 16χρονο.

Το χρονικό

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν επτά το απόγευμα της περασμένου Σαββάτου, όταν μία ομάδα 30 ανήλικων έφτασε στην Γλυφάδα από την Αργυρούπολη. Κοντά στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου εντόπισαν τον 16χρονο όπου τον ξυλοκόπησαν προκειμένου να τους αρπάξουν το κινητό. Λίγα λεπτά αργότερα επιτέθηκαν και στο δεύτερο θύμα τους, τον 17χρονο όπου δεν δίστασαν να τον μαχαιρώσουν για να τον ληστέψουν.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί αφού τον έκαναν λίγα ράμματα στη συνέχεια του έδωσαν εξιτήριο.

Πηγή: newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis