Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:32 | 06/06/2020

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση απόπειρας ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων, η οποία διαπράχθηκε τον Μάιο του τρέχοντος έτους, στην Ερέτρια Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη χθες (05-06-2020) το μεσημέρι στην Ερέτρια, κατηγορούμενος για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, πρώτες πρωινές ώρες της 19-05-2020, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε αλλοδαπό υπάλληλο της επιχείρησης και με την απειλή όπλου, απαίτησε να του αποδοθούν οι εισπράξεις, πλην όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς ο υπάλληλος αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει.

Από το χώρο του πρατηρίου, είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν μία κουκούλα τύπου full - face & τρία (3) φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm , ενώ σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

  • ένα μονόκαννο τυφέκιο, το οποίο κατείχε παράνομα, (3) φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm και ένα δερμάτινο μπουφάν, τα οποία όπως διαπιστώθηκε έφερε κατά τη διάπραξη της απόπειρας ληστείας,
  • (2) χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και
  • (5) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis