Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:16 | 08/03/2019

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας διερευνήθηκε υπόθεση δωροληψίας υπαλλήλου και εκβίασης, σε περιοχή της Πελοποννήσου και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας για εκβιαστική απαίτηση χρηματικού ποσού, από δημοτικό υπάλληλο, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (6 Μάρτιου 2019), ενώ κατασχέθηκε προσημειωμένο το χρηματικό ποσό.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο της υπόθεσης διερευνήθηκε η εμπλοκή επιπλέον προσώπου, ενώ το σχετικό προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο περιστατικού: Αστυνομικός πυροβολεί κατά οδηγού κλεμμένου οχήματος - Πως βρέθηκε πάνω στο παμπρίζ του


Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis