Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
police
11:10 | 07/09/2022

Μετά την «απραξία» δυο ετών λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί φέτος δίνουν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη.

Την προσεχή Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ενόψει των εγκαινίων της 86ης ΔΕΘ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών (ΠΟΑΣΥ) συνδιοργανώνει με τις Ομοσπονδίες των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στο Λευκό Πύργο και πορεία προς το υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Διαβάστε επίσης

Το πρωί της ίδιας ημέρας από την Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», θα αναχωρήσουν για τη συμπρωτεύουσα πούλμαν με μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας (ΕΑΥΑ), με το παρών να δίνουν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας Χάρης Τσίτσικας και Γιώργος Μπαλάσης, αντίστοιχα.

Δυναμική αναμένεται και η παρουσία εκπροσώπων και αντιπροσωπειών πυροσβεστών και λιμενικών από την περιοχή.

Μισθολογικά ζητήματα, όπως η επαναφορά αποδοχών στα επίπεδα του 2012, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, που αναγνωρίζουν την επικινδυνότητα της εργασίας, και άλλα θεσμικά, όπως η απαλλαγή αστυνομικών από δευτερευούσης σημασίας καθήκοντα, είναι τα βασικά αιτήματα της ΠΟΑΣΥ και των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων.

Πηγή:  pelop.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis