Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 11/03/2020

Άλλη μια αιμοδοσία της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 11/03/2020, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής με τεράστια επιτυχία.

Σε μία χρονική συγκυρία που λόγω της ενδεχόμενης έξαρσης του κοροναϊού κυριαρχεί ο φόβος σε όλη την χώρα, ένας πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός συναδέλφων προσήλθε για να επιτελέσει το «ιερό» του καθήκον και  να πιστοποιήσει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων στην σημερινή εθελοντική μας αιμοδοσία αποτελεί ρεκόρ για τη συγκεκριμένη Διεύθυνση και σημειώθηκε σε μια εποχή που λόγω του φόβου για την εξάπλωση του ιού έχει μειωθεί κατακόρυφα ο αριθμός των συμπολιτών μας που μεταβαίνουν σε νοσοκομεία για να δώσουν αίμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα επάρκειας.

Στη σημερινή αιμοδοσία, με μέριμνα της Ένωσής μας και του αρμοδίου γιατρού λήφθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που έχουν επιβληθεί από τον αρμόδιο Οργανισμό για την προστασία από τον κοροναϊού.

[custom:google-ads]

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι πλέον γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι πως όταν χρειαστούν κάλυψη σε αίμα οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, η Ένωσή μας ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους.

Ως Ένωση Αθηνών νιώθουμε τεράστια υποχρέωση να πούμε ένα «μπράβο» και ένα «ευχαριστώ» στους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και να δεσμευθούμε ότι θα συνεχίσουμε ανάλογες δράσεις.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο για την φιλοξενία όσο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αττικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Λάμπρο , οι οποίοι έμπρακτα στήριξαν την αιμοδοσία μας και δια της παρουσίας τους προέτρεψαν και παρότρυναν τους συναδέλφους να συμμετέχουν σ΄αυτή.

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis