Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 17/01/2022
Ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Παράταξης Αστυνομικών Ν. Ηρακλείου
 
Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται το δύσκολο και επικίνδυνο έργο των αστυνομικών και οι αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται στην καθημερινότητα τους.
 
Συγκεκριμένα Αστυνομικός της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου τραυματίστηκε, όταν ο ελεγχόμενος αναίτια και απρόκλητα του επιτέθηκε και με μανία τον δάγκωσε στο πηγούνι αφαιρώντας του μεγάλο κομμάτι σάρκας!
 
Γνωστοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι επιθέσεις ενάντια σε αστυνομικούς που μάχονται το έγκλημα, όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο να συνεχίσουμε να επιτελούμε το καθήκον μας με τον ίδιο ζήλο και με υψηλό ηθικό.
 
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, στο συνάδελφο (εκλεγμένο αντιπρόσωπο στην ΠΟΑΣΥ) και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί, όχι μόνο για αυτόν αλλά και για οποιοδήποτε άλλο συνάδελφο, περιέλθει σε αυτή την δύσκολη θέση.
 
Το παράδοξο βέβαια που χρήζει περαιτέρω επεξεργασίας από την πολιτεία, είναι ότι θα έχει και απώλειες στο εισόδημα του, λόγω του ότι θα απουσιάζει από την υπηρεσία εξαιτίας του τραυματισμού του, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής!
 
Δυστυχώς έτσι επιβραβεύει το κράτος τους τραυματίες αστυνομικούς!
 
Το λόγο πλέον έχουν οι δικαστικές αρχές, στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για την απονομή δικαιοσύνης. 
 
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis