Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 19/03/2020

Σε διαμαρτυρία που υπογράφει ο οργανωτικός γραμματέας της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Δημήτρης - Παναγιώτης Θλιμμένος καταγγέλλει ότι οι αστυνομικοί μένουν απροστάτευτοι, χωρίς γάντια, μάσκες και αντισηπτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του οργανωτικού γραμματέα της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας αναφέρει τα εξής: “Την 16-3-2020 ανακοινώθηκε η διαταγή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αναστολή όλων των αδειών του ένστολου προσωπικού της, προς αντιμετώπιση του COVID-19. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ, να βοηθήσουν οι αστυνομικοί την κατάσταση, γιατί είναι δύσκολη και όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη στη διαχείριση της κρίσης. Εκεί που δυσκολεύουν τα πράγματα για όλους μας είναι τα υλικά προφύλαξης του αστυνομικού προσωπικού από τον ιό. Οι αστυνομικοί ρωτούν: Πότε θα μας χορηγηθούν μάσκες, γάντια και αντισηπτικά; Οταν θα έχει εξαλειφθεί το πρόβλημα της μετάδοσης; Δυστυχώς τότε θα είναι πολύ αργά.

Εχει καταλάβει κανείς ότι αμέσως μετά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η Αστυνομία είναι αυτή που θα έχει την άμεση εμπλοκή στον περιορισμό του ιού, με την άμεση εφαρμογή και τήρηση όλων των μέτρων που προκηρύσσει η κυβέρνηση; Πώς θα εφαρμοστούν όλα αυτά, όταν οι ένστολοι θα είναι εκτεθειμένοι στον ιό και θα πρέπει να απομονωθούν προκειμένου να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο ιός;

Ο αστυνομικός δεν πρέπει να μείνει άλλο απροστάτευτος. Αστυνομικοί και οι οικογένειές μας αγωνιούν... Θέλουμε να προστατεύσουμε και τους εαυτούς μας αλλά και όλο τον κόσμο που έρχεται σε επαφή μαζί μας. Και οι αστυνομικοί θέλουν να νιώσουν ασφαλείς”.

eleftheriaonline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis