Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:05 | 01/07/2016

Η φωτιά στα Δερβενοχώρια κατασβέστηκε, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού -επίγεια κλιμάκια και εναέρια μέσα-, σε συνδιασμό με την ..έντονη βροχή. Οι φωτιές που «αναψε», ωστόσο, η ηγεσία στους κόλπους των υπηρετούντων Αξιωματικών του Σωματος, δείχνει να έχει «αναζωπυρώσεις» και «επέκταση» του μετώπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport, για όλα τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΠΣ, ελήφθη απόφαση μετάθεσής τους από τις Υπηρεσίες τους σε άλλες Υπηρεσίες της Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο προέδρος της ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμούλης, Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της Πυρσβεστικής Ακαδημίας,μετατίθεται στο Μαρκόπουλο, ο ταμίας Γιώργος Βιτζηλαίος Υποδιοικητής στην ίδια Υπηρεσία τοποθετείται σε σταθμό της Αθήνας, καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής, Απόστολος Φλώρος, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Μιχάλης Χάλαρης, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Υπαλλήλων του Π.Σ. και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, στην διάθεση της Περιφέρειας Αττικής. 

Μόνο ως «σύμπτωση» δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη «έκτακτη» αποφαση, καθώς και οι τέσσερεις Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, αποτέλεσαν μέλη της Επιτροπής που ανέδειξαν το ανέφικτο, αντιεκπαιδευτικό προγραμματικό σχέδιο και αποδόμησαν την λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, πολιτική επιλογή του πολιτικού προιστάμενου της Υπηρεσίας και του κατ επιλογην ΓΓΓΠ , η οποία είχε ανακοινωθεί χωρίς προηγούμενη μελέτη και με αρκετή ..επικοινωνία.

Οι μεταθέσεις αποφασίστηκαν ενώ οι δύο Αξιωματικοί και συνδικαλιστές του Πυροσβεστικύ Σώματος, Γιάννης Σταμούλης και Γιώργος Βιτζηλαίος, βρίσκονται εκτός Ελλάδας, εκπροσωπώντας σε πανευρωπαϊκή συνάντηση την Υπηρεσία τους, με τον πρόεδρο της ΕΑΠΣ, να έχει σχολιάσει «Εδώ στη Βαρκελώνη, ίσως σε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές συναντήσεις μετά το brexit, η FEU συνεχίζει τις προσπάθειες για την ευρωπαϊκή συνεργασία στον τομέα της πυρόσβεσης -διάσωσης. Δίπλα μας στην ελληνική αντιπροσωπεία, αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου….τυχαίο μάλλον».

https://www.facebook.com/ioannis.stamoylis/posts/10210234353999512?pnref=story

Στην απόφαση η οποία ελήφθη για τις «έκτακτες» μετακινήσεις των συνδικαλιστών της ΕΑΠΣ, αν συμπεριληφθούν και οι πρόσφατες μετακινήσεις του Αντιπροέδρου της Ενωσης, Φίλιππα Παντελεάκου και τη «εικονική» μετακίνηση από το χειμερινό γραφείο που διατηρούσε στο Αρχηγείο του ΠΣ στο θερινό γραφείο του στο ΕΣΚΕ του μέλους του Δ.Σ. κι εκπροσώπου τύπου του ΠΣ, Νικου Τσόγκα, και του επίσης μέλους του ΔΣ της ΕΑΠΣ (τον περασμένο Μαϊο) Γιάννη Αρτοποιού, από το τμήμα Αθλητισμού του Αρηγείου του ΠΣ στον 9ο ΠΣ Αττικής, προκύπτουν ενδείξεις για.. διώξεις και προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του Συνδικαλισμού και της άποψης των ενστόλων που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα.

 

 

nantiareport.wordpress.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis