Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 27/07/2022

Το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Αποστολάκη λέει σήμερα η Κρήτη αλλά και όλη η Ελλάδα. Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλλεται από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο.

Παρόντες, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Χαρδαλιάς, αλλά και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς. Στην κηδεία δίνει το "παρών" και πολυπληθής αντιπροσωπεία της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και αρκετός κόσμος.

Διαβάστε επίσης

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Αποστολάκη και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο Ηράκλειο για την τελετή αποχαιρετισμού του τέως υφυπουργού Εθνικής Άμυνας.

Αποστολάκης κηδεία

Ανδρουλάκης

 

Ο Δημήτρης Αποστολάκης, έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη με το θάνατό του στον πολιτικό και στρατιωτικό κόσμο. Ο Ηρακλειώτης πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συνέδεσε το όνομά του με τη γενναιότητα, την αυταπάρνηση και τον πατριωτισμό, ενώ υπήρξε ένα από τα πολλά θύματα που φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν στα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ.

 

Αποστολάκης κηδεία

Δημήτρης Αποστολάκης

Επικήδειους εκφώνησαν εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Βασίλης Κεγκέρογλου και η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη.

Συγκίνησε η εγγονή του εκλιπόντος που μίλησε για τον Δημήτρη Αποστολάκη όπως τον γνώρισε εκείνη... τον παππού Δημήτρη που λάτρευε ... τους χοχλιούς, που την πήγαινε βολτες, για σινεμά και άλλα.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis