Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 12/05/2021

Σήμερα, άλλοι 164 αξιωματικοί του Frontex που εκπαιδεύτηκαν στην ακαδημία Guardia di Finanza στο Μπάρι, αποφοίτησαν για να γίνουν πλήρως μέλη του μόνιμου σώματος της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και της Ακτοφυλακής - έτοιμοι να αναλάβουν τις θέσεις τους από κοινού με τους συναδέλφους από τα εθνικά σύνορα και τις υπηρεσίες ακτοφυλακής στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

«Τώρα θα φοράτε περήφανα τις μπλε στολές που αντιπροσωπεύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τις αξίες και την ενότητα της», δήλωσε στους εκτελεστικούς διευθυντές του Frontex Fabrice Leggeri. «Γίνεστε μέρος της πρώτης ενωμένης υπηρεσίας επιβολής του νόμου στην Ευρώπη. Θα εκπροσωπήσετε την Ευρωπαϊκή Ένωση στα εξωτερικά της χερσαία, θαλάσσια και εναέρια σύνορα. "

Ο Frontex διαθέτει σήμερα 500 νόμιμα μέλη του προσωπικού του μόνιμου σώματος, τα περισσότερα από τα οποία είτε ήδη εργάζονται στα σύνορα είτε είναι έτοιμα να αναπτυχθούν. 86 μαθητές εκπαιδεύονται επί του παρόντος στην Avila της Ισπανίας, όπου ο εκτελεστικός διευθυντής τους επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες. Μια άλλη ομάδα σύντομα θα ξεκινήσει την εκπαίδευσή τους.

Ενισχύουμε τη ραχοκοκαλιά του μόνιμου σώματος με το νόμιμο προσωπικό της ΕΕ, ή εκείνους τους υπαλλήλους που απασχολούνται άμεσα από τον Frontex, και οι εθνικοί αξιωματικοί αποσπάστηκαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ανάπτυξης.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB ΤΟΥ FRONTEX 

bordernews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis