Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
17:39 | 04/10/2022

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συνεδρίασε την 28-9-2022, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας. 

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με:

  • -την πορεία της πρότασης για τη βαθμολογική εξέλιξη των Αξιωματικών, η οποία έχει κατατεθεί από την Ομοσπονδία και βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας από την πολιτική Ηγεσία.
  •  
  • -τις εξελίξεις για το ΒΟΕΑ καθώς και την απόπειρα δημιουργίας ξεχωριστού λογαριασμού στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού μόνο για το Αστυνομικό προσωπικό, όπως αυτή καταγγέλθηκε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας. Επ’ αυτού υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. κ. Αντώνιο Μυτιληνάκη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα του ΒΟΕΑ θα έχει επιλυθεί εντός του μηνός Οκτωβρίου, ενώ σε σχέση με το θέμα του λογαριασμού δεν πρόκειται να τεθεί εκ νέου σε κανένα Δ.Σ. και θεωρείται λήξαν.
Διαβάστε επίσης

Επίσης, το προεδρείο εξουσιοδοτήθηκε από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να διοργανώσει το ετήσιο και καταστατικό συνέδριο κατά το μήνα Νοέμβριο.

Τέλος, κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας εκλέχθηκε ως νέος Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Ταξίαρχος ΝΤΟΥΪΤΣΗΣ Φώτιος στη θέση του απερχομένου Υποστρατήγου ε.α. ΠΕΤΡΟΥ Νικολάου, ενώ τη θέση του νέου μέλους στο Δ.Σ. ανέλαβε ο Α/Α΄ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος ως πρώτος επιλαχών.

Η Ομοσπονδία συνεχίζει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει όπου και για ότι χρειάζεται, προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα των συναδέλφων και του Σώματος εν γένει.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis