Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
20:11 | 21/09/2022

Αισιόδοξα για την πορεία της υγείας του 27χρονου αστυνομικού από τον Καρδαμά Ηλείας είναι τα νέα που έρχονται από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο 27χρονος, που νοσηλευόταν με εγκεφαλίτιδα σε βαθύ κώμα για περισσότερες από 15 ημέρες, πλέον έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ συνομίλησε και με τους γονείς τους αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς, έχοντας διαφύγει κάθε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις αμέσως επόμενες ημέρες, πιθανότατα και σήμερα, ο 27χρονος θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα μεταφερθεί για νοσηλεία σε απλή κλινική.

Να θυμίσουμε ότι ο 27χρονος προσήλθε το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου γιατί δεν αισθανόταν καλά, όμως το απόγευμα της ίδιας ημέρας και μετά την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο του Πύργου εμφάνισε συμπτώματα εγκεφαλίτιδας, όπως διαπιστώθηκε από τον οικογενειακό του γιατρό. Ωστόσο, η γιατρός που εφημέρευε και τον εξέτασε, φέρεται να μη διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα.

Στη συνέχεια όμως, το απόγευμα της ίδιας ημέρας η κατάσταση του νεαρού αστυνομικού επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με αυτοκίνητο της οικογένειάς του στο Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου και διασωληνώθηκε και ακολούθως διακομίσθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Ιωαννίνων.

Πηγή:  patrisnews.com

 

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis