Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 25/03/2020

Συνάδελφοι,

Στις δύσκολες ώρες που περνά η Χώρα, η Ελληνική Αστυνομία καλείται να αντιμετωπίσει, με την ανάθεση σε αυτήν από την Πολιτεία, τον έλεγχο του περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών για την αποτροπή της ραγδαίας εξάπλωσης του φονικού ιού Covid-19 με απρόβλεπτες συνέπειες και για το ίδιο το αστυνομικό προσωπικό.Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Κυκλάδων προκειμένου να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια οι συνάδελφοι στην νέα αποστολή τους προμηθεύτηκε πενήντα κουτιά γάντια των εκατό τεμαχίων,  πενήντα κουτιά μάσκες των εκατό τεμαχίων και πενήντα συσκευασίες αντισηπτικού υγρού των 500 mlπροκειμένου να παραδοθούν άμεσα σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες (Α.Τ. – Τ.Α. –Α.Σ.) των Κυκλάδων ως μέτρο ατομικής υγιεινής και προστασίας για όλους μας.

Σίγουρα οι ποσότητες των υλικών που αγοράστηκαν δεν μπορούν να καλύψουν για μεγάλο χρονικό διάστημα τις αυξημένες ανάγκες του προσωπικού, αλλά είναι η αρχή μέχρι και η Πολιτεία να πραγματοποιήσει κάτι ανάλογο.

Συνάδελφοι η κατάσταση είναι κρίσιμη και για αυτό απαιτείται ψυχραιμία και υπευθυνότητα από όλους λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προσωπικής ασφαλείας και υγιεινής,  έτσι ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Η Ένωση μας, ενημερώνει τέλος τα μέλη της ότι τελεί σε πλήρη εγρήγορση και θα παρεμβαίνει όπου απαιτείτε, προκειμένου να τύχει άμεσης επίλυσης κάθε υποβαλλόμενο σε αυτήν δίκαιο - εύλογο αίτημα, έτσι ώστε η πρωτόγνωρη περίοδος που διανύουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης, να λήξει με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος

Ο Γενικός Γραμματέας ΞΕΝΕΛλΗΣ Μιχαήλ

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis