Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:25 | 15/04/2022

Σε ειδική λιτή τελετή, κατά την οποία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, που πραγματοποιήθηκε χθες (14-04-2022), στο Αστυνομικό Μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, απονεμήθηκε ηθική αμοιβή «Εύφημη μνεία» στον Υπαρχιφύλακα ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΛΗ Αντώνιο του Αστυνομικού Τμήματος Χίου, για εξαίρετη πράξη που επέδειξε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Συγκεκριμένα, την 16-07-2021 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, ο προαναφερόμενος αστυνομικός κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, αμέσως μόλις διαπίστωσε ότι 19χρονη ημεδαπή, με άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της, καλούσε σε βοήθεια κολυμπώντας στο λιμάνι της Χίου, βούτηξε στη θάλασσα και την ανέσυρε με ασφάλεια σε προβλήτα στη χερσαία ζώνη του λιμένα.

Είχε προηγηθεί πτώση Ι.Χ. επιβατικού οχήματος στη θάλασσα (λιμάνι της Χίου), στο οποίο επέβαιναν η 19χρονη και ένας ακόμη 19χρονος ημεδαπός.

Την ηθική αμοιβή απένειμε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, Ταξίαρχος κ. ΚΕΒΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον αστυνομικό.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis