Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:49 | 22/08/2020

Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα βρεθεί σήμερα στις 11:00 ενώπιον του εισαγγελέα στη Σύρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 27χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δύο μέλη της παρέας του αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό, στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου, ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να τους χρηματίσει για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος τους.

Η παρέα του διεθνή Αγγλου στόπερ απαρτίζονταν επίσης από τους Μάρκους Ράσφορντ, Μπράντον Γουίλιαμς και του σταρ του Love Island Κρις Χιούζ. Η άλλη παρέα που ενεπλάκη στο περιστατικό ήταν μία παρέα Άγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή ήταν και η αιτία που άναψαν τα αίματα.

Όπως είναι φυσικό, η σύλληψη του Μαγκουάιρ είναι από χθες πρώτο θέμα στην Αγγλία και κυριαρχεί και στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας.

Ο βρετανικός Τύπος για τον Χάρι Μαγκουάιρ

Η Daily Mirror, αναφέρει για τον αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Χάρι κρατείται μετά από το περιστατικό με τους αστυνομικούς. Ο αστέρας της Μάντσεστερ πέρασε δεύτερη ημέρα στο κρατητήριο μετά τον μεθυσμένο καυγά του στις διακοπές του στην Ελλάδα».



Η The Guardian, από την άλλη, τοποθετείται λιτά επί του θέματος, γράφοντας πως ο Μαγκουάιρ έχει συλληφθεί.


Από την άλλη, ευρηματικό είναι το πρωτοσέλιδο της Daily Star, που γράφει: «Πίσω, πίσω, πίσω στα κάγκελα».


Η Daily Mail, σχολιάζει ως «ντροπή» το περιστατικού του διεθνή Αγγλου αμυντικού στην Μύκονο.


Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis