Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 08/03/2019

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, είχαν ως αποτέλεσμα την αποδόμηση εγκληματικής ομάδας η οποία διέπραττε διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, επιχειρήσεις και οχήματα σε περιοχές της Αττικής και στα Χανιά.

[custom:google-ads]

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος έξι ημεδαπών, ηλικίας από 22 έως 32 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ύστερα από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, καθώς και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι οι έξι ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 08.09.2018 έως την 16.11.2018, είχαν διαπράξει συνολικά επτά (7) κλοπές σε οικίες και επιχείρηση και μια κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε οι έξι ημεδαποί με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση διέπρατταν κλοπές στα Χανιά και σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τη διάρκεια της συνολικής τους δράσης αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις), προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα (μεταλλικό κυτίο, καταγραφικό μηχάνημα καμερών κ.α.) η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 30.000 ευρώ και 200 δολάρια Αμερικής.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis