Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 03/11/2020

Έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Ιωαννίνων προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.:

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

Όπως γνωρίζετε, το  ζήτημα του Κορωνοιού, σε καθημερινή βάση φέρνει το Αστυνομικό προσωπικό και τις Υπηρεσίες μας αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες καταστάσεις, αφού συνεχώς ανακύπτουν ζητήματα τα οποία ήταν αδύνατο να προβλεφθούν. Μία τέτοια περίπτωση συνέβη πριν λίγες ημέρες σε αποσπασμένους συναδέλφους μας Διμοιρίας Υποστήριξης στην Δ.Α. Λέσβου, που τους είχε χορηγηθεί Φύλλο Πορείας για την επιστροφή, τους στις Διευθύνσεις από όπου προέρχονταν.  

Συγκεκριμένα, εξαιτίας κρούσματος Covid-19 που διαγνώστηκε σε ένα στέλεχος της Διμοιρίας Υποστήριξης, λίγο πριν την αναχώρηση από το νησί, τέθηκαν σε καραντίνα, για υγειονομικούς λόγους απαγορεύθηκε η μετακίνηση τους και διατάχθηκε η υποχρεωτική παραμονή στην Μυτιλήνη ολόκληρης της Διμοιρίας μέχρις ότου εκλείψει ο κίνδυνος  μετάδοσης του ιού.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, πέραν του άγχους αναφορικά με την πορεία της υγείας τους, έχει ταυτόχρονα προβληματίσει τους συναδέλφους μας αφού δεν είναι ξεκάθαρο εάν η υπηρεσία καλύπτει αυτό το διάστημα τις δαπάνες διαμονής και εκτός έδρας.  

Κύριε Αρχηγέ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω καθώς και τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνει η Ελληνική Αστυνομία εξαιτίας του Covid-19, σας καλούμε όπως με δική σας παρέμβαση, δοθεί οριστική λύση επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis