Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 11/12/2018

Ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα με… μακρά όπως φαίνεται ιστορία εντοπίστηκε στην κατοχή πολίτη που πήγε χθες να κάνει συναλλαγή σε τραπεζικό κατάστημα της Πάτρας.

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στη νότια πλευρά της Πάτρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gnomip.gr πολίτης που επισκέφθηκε το κατάστημα για να πληρώσει κάποια υποχρεώσή του, προσκόμισε μαζί με τα υπόλοιπα και ένα χαρτονόμισμα των 200 ευρώ, με τους υπαλλήλους της μετά από τον τυπικό έλεγχο που γίνεται, να διαπιστώνουν πως ήταν προσημειωμένο.

[custom:google-ads]

Το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν μέρος των λύτρων ύψους 13 εκατ. ευρώ που έλαβαν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά για να τον απελευθερώσουν το 2008.

Στις 9 Ιουνίου του ιδίου έτος, η απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Μυλωνά στην Θεσσαλονίκη συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Για 13 ολόκληρες μέρες οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν μάταια τα ίχνη του.

Οι απαγωγείς κρατούσαν τον "βασιλιά" του αλουμινίου όμηρο σε μονοκατοικία έξω από τη Θεσσαλονίκη, ζητώντας λύτρα από τη σύζυγό του. Τελικά, αφού πήραν το αστρονομικό ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ, τον άφησαν ελεύθερο να επιστρέψει στη γυναίκα και τα παιδιά του.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση και έχουν κληθεί για διευκρινήσεις, τουλάχιστον δύο συμπολίτες, για να διαπιστωθεί η προέλευση των χρημάτων.

Πηγή: parapolitika.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis