Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:48 | 03/01/2022

Έχουν περάσει πέντε ημέρες από την νύχτα της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, με την τύχη του γνωστού εμπόρου ελαστικών να παραμένει άγνωστη.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία, καμία πληροφορία πλέον από την ΕΛ.ΑΣ

Επίσης, μετά την αρχική διαρροή πολλών πληροφοριών, τις πρώτες 48 ώρες από την απαγωγή, τόσο σχετικά με τον τρόπο δράσης των δραστών όσο και για την επικοινωνία που είχαν με την οικογένεια του θύματος, και συγκεκριμένα τον αδελφό του απαχθέντος, για την καταβολή λύτρων με σκοπό την απελευθέρωση του Κυπαρίσση, πλέον τις τελευταίες ημέρες δεν έχει γίνει τίποτερα νεώτερο γνωστό για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Είναι βέβαιο ότι στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στη Λεωφόρο Κατεχάκη υπήρξε εκνευρισμός για τις "πληροφορίες" που διοχέτευαν κάποιες "πηγές" προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την απαγωγή του Κυπαρίσση, όπως η πληροφορία της επικοινωνίας των απαγωγέων με τον αδελφό του θύματος τουλάχιστον πέντε φορές, μειώνοντας την αρχική τους απαίτηση για καταβολή λύτρων ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ σε ένα εκατομμύριο.

κυπαρισσης

Επιπλέον, αρνητικό αντίκτυπο είχε και ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τη νύχτα της απαγωγής του Κυπαρίσση και το κυριότερο, η δημοσιοποίησή του - εξαρχής της υπόθεσης - ελάχιστες ώρες αφότου αυτή συνέβη.

Η "σιγή ασυρμάτου" και τα θεαματικά αποτελέσματα της ΕΛ.ΑΣ. στις εξιχνιάσεις απαγωγών

Η "σιγή ασυρμάτου" και η διερεύνυση υποθέσεων απαγωγής κάτω από πλήρη μυστικότητα, είναι μια τακτική η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένη ως επιλογή από την εκάστοτε ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Με αυτό τον τρόπο έχει αποδειχθεί, κατά το παρελθόν, ότι επιτυγχάνονται τρεις στόχοι: α) η εξασφάλιση της ζωής και υγείας του θύματος, β) η ομαλή έως ένα βαθμό πορεία των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς έτσι ώστε αυτή να μην επηρεαστεί αρνητικά από τυχόν εξωτερικούς παράγοντες και γ) διευκολύνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωση του απαχθέντος, καθώς και τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

Άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό ότι κατά το παρελθόν η Ελληνική Αστυνομία παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα ως προς την εξιχνίαση υποθέσεων απαγωγής με αίσια έκβαση για το θύμα, και τη σύλληψη των δραστών, καθώς μόλις μία , από όλες όσες τις περιπτώσεις απαγωγών κλήθηκαν να χειριστούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

κυπαρισσης

Οικογενειάρχης και πετυχημένος επιχειρηματίας ο "βασιλιάς των ανταλλακτικών"

Η ζωή του ένα ατελείωτο πάρτι… Με κάθε ευκαιρία φροντίζει να περνάει καλά και να κάνει και τους ανθρώπους γύρω του να περνούν και αυτοί εξίσου ευχάριστα με εκείνον.

Αρκεί μια ματιά στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταλάβει κανείς πόσο πολύ αρέσει στον 40χρονο επιχειρηματία η καλοπέραση μέσα στη χλιδή… σκορπώντας αβίαστα τεράστια ποσά για την διασκέδαση.

Μεγάλη του αγάπη το τραγούδι και δεν την έκρυψε ποτέ. Με κάθε ευκαιρία κι ένα νέο βίντεο μ’ εκείνον στην πίστα μ’ ένα μικρόφωνο στο χέρι.

Γιώργος Κυπαρίσσης

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο, αρκετά με αφορμή εκθέσεις πολυτελέστατων αυτοκινήτων, άλλα με φίλους για αναψυχή: από τη μακρινή Κίνα, τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο.

Μύκονος και Σαντορίνη οι αγαπημένοι του προορισμοί. Ο "βασιλιάς των ανταλλακτικών" φαίνεται πως φρόντισε να μην περάσει ούτε και εκεί απαρατήρητος… Διακοπές από τις οποίες δεν θα μπορούσε να λείπει το μεταμεσονύχτιο πάρτι σε κότερο με άφθονο αλκοόλ, γνωστό dj και φυσικά… αιθέριες υπάρξεις.

Πηγή: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis