Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:53 | 06/01/2022

Έχουν περάσει οκτώ ημέρες από την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Ντράφι και η αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται. Οι προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό των απαγωγέων και την απελευθέρωσή του συνεχίζονται. Ωστόσο, δυσκολίες δημιουργεί η πολυήμερη σιωπή από την πλευρά των δραστών, που φαίνεται να τηρούν μια στάση αναμονής, θεωρώντας πιθανότατα ότι ο χώρος όπου κρατείται ο επιχειρηματίας δεν θα εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ και άρα έχουν τη δυνατότητα να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.  μιλούν για δράστες που έχουν σχέση με συμμορίες των δυτικών προαστίων και στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένα πριν από πολλούς μήνες, πιθανόν από μέλη της λεγόμενης μαφίας των Ρομά. Ζητούμενο βέβαια είναι να βρουν πού ήταν κρυμμένα αυτά τα αυτοκίνητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο τρόπος δράσης των απαγωγέων, τα λάθη που έκαναν και το ύψος των λύτρων -της τάξης του 1 εκατ. ευρώ- που ζήτησαν δείχνου την “μικρή οργάνωσή” τους. Εκφράζουν όμως φόβους ότι ίσως αυτό είναι τελικά προβληματικό, ενώ θυμίζουν την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής του 17χρονου Μαρσελίνο το 1990. Μάλιστα, εντοπίζονται όλο και περισσότερες ομοιότητες ανάμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση και την απαγωγή του επιχειρηματία.

Στην ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια “προβληματική κατάσταση” που έχει διαμορφωθεί, με την υπόθεση να έχει “τραβήξει” σε διάρκεια περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν.

Πηγή:  thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis