Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:00 | 04/04/2017

Ακούγεται απίστευτο όμως ο τέταρτος επικίνδυνος κακοποιός μέλος της συμμορίας που εισέβαλε στο διαμέρισμα ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο χθες το πρωί κρυβόταν επί 14 ώρες μέσα στο διαμέρισμα και παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Όπως όλα δείχνουν οι αστυνομικοί κοίταξαν οπουδήποτε αλλού εκτός απ' τη ντουλάπα του διαμερίσματος.
Ο δράστης φαίνεται ότι εκεί βρήκε καταφύγιο και κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες.
Ενώ οι αστυνομικοί ερευνούσαν όλη τη γύρω περιοχή με το δάκτυλο στη σκανδάλη εκείνος ήταν μέσα σε μια από τις ντουλάπες του διαμερίσματος.
Έμεινε μάλιστα τόσες πολλές ώρες που είχε… αφοδεύσει στην ντουλάπα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ληστής για ώρες ήταν μέσα στο σπίτι κρυμμένος στη ντουλάπα μαζί με την ηλικιωμένη γυναίκα και την οικιακή βοηθό της. 
Όταν πλέον και ο ίδιος ένιωσε πως δεν απειλείται από την παρουσία αστυνομικών, πιθανότατα αναγκασμένος και από τη δυσοσμία, καθώς είχε κάνει την ανάγκη του μέσα σε κλειστό χώρο, βγήκε με το όπλο στα χέρια.

Έντρομες οι δυο γυναίκες είδαν μπροστά τους τον ληστή που είχαν νομίσει ότι είχε φύγει. Πάγωσαν και δεν πρόβαλαν καμία αντίσταση.
Ο δράστης με προσεκτικές κινήσεις βγήκε από το διαμέρισμα και μέσα στο σκοτάδι κατάφερε να διαφύγει, παρά το γεγονός ότι στην περιοχή υπήρχαν ακόμη αστυνομικοί.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis