Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 20/07/2019

Συνελήφθη άμεσα, χθες (19.7.2019) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 34χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και απόδραση κρατουμένου.

Ειδικότερα, χθες (19.7.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, ο 34χρονος, μετέβη σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής όπου κατά τη στιγμή που επιχειρούσε να εισέλθει στην οικία της, την ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας σωματική βία και αφαίρεσε χρυσαφικά - κοσμήματα, χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

[custom:google-ads]

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Ναυπλίου και Άργους- Μυκηνών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, εντόπισαν χθες (19.7.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο τον ανωτέρω και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων που είχε αφαιρέσει από την ημεδαπή, τα οποία της αποδόθηκαν.

Όπως επιπλέον προέκυψε, χθες (19.7.2019) το πρωί, ο 34χρονος είχε αποδράσει από το Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας, όπου εξέτιε ποινή για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνελήφθη από την ΟΠΚΕ 21χρονος με πλούσιο "βιογραφικό"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis