Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:45 | 06/12/2016

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε για αρχή, τους αξιότιμους κύριους συνδικαλιστές, με μερικά σημαντικά στοιχεία σχετικά με το ‘παράπονό’ σας, αφού πρώτα, θα σας προτρέπαμε-συμβουλεύαμε , πρίν αναρτήσετε κάτι δημόσια ,να είστε ορθώς ενημερωμένοι και να μην σας συνεπαίρνουν τόσο έντονα, τα αρνητικά συναισθήματά σας, για ανθρώπους που προ 3ετίας απολύθηκαν ξαφνικά ένα βράδυ από τις μόνιμες δουλειές τους (μόνιμη όπως η δική σας).

Στη συνέχεια μια προτροπή – συμβουλή για σήμερα: Υπάρχουν συνάδελφοι έξω αυτή την ώρα που σας έχουν  ανάγκη (μέτρα)  και πιστεύουμε ότι ίσως θα πρέπει να διαθέσετε εκεί την ενέργειά σας.

Για να μην σας απασχολούμε πολύ, γιατί νομίζουμε ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν τα πραγματικά προβλήματα έξω στο δρόμο..

 

Α) ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  330  ΑΛΛΑ  312

Β) Αν δεν το έχετε καταλάβει, η ‘νέα΄ κατηγορία προσωπικού υπάρχει και εργάζεται ως ένστολο προσωπικό στην ΕΛ.ΑΣ εδώ και 3 χρόνια, αλλά τόσο καιρό δεν σας ενόχλησε κάτι, παρ’ όλο που όλο αυτό το διάστημα εργάζονται ακριβώς πάνω στα καθήκοντά σας, μάλλον αυτή η κατάσταση βόλευε ημέτερους για αυτό και δεν σας απασχόλησε.

Γ) Η διαταγή που εκδώθη, δεν δημιουργεί μια ‘νέα’ κατηγορία ένστολου προσωπικού, αλλά ενσωματώνει την νέα κατηγορία, σε μια ήδη υπάρχουσα, αυτή των ειδικών φρουρών. Ίσως θα πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα την φύση και την πρόθεση των γραφόμενων  της διαταγής.

Δ) Δεν γίνονται όσοι ‘θέλουν’, αλλά δυστυχώς, μπήκαν συγκεκριμένα κριτήρια από την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ , με αποτέλεσμα πολλοί ικανότατοι συνάδελφοι να μένουν ‘εκτός’, καθώς τα κριτήρια πάτησαν πάνω στα ήδη υπάρχοντα για τους Ε/Φ.

Ε) Επειδή το συγκεκριμένο θέμα έχει πολλές πτυχές, σας καλούμε να επισκεφτείτε το επίσημο site του σωματείου μας www.pasdaea.gr, ώστε να έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση επί του θέματος, ώστε να ενημερωθείτε πλήρως ,χωρίς να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις από μη ενημερωμένες και ορθές, δημόσιες τοποθετήσεις.

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο Πρόεδρος

ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis