Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:16 | 10/08/2022

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας απάτη, που τελέστηκε σε βάρος 61χρονου ημεδαπού, στην Πτολεμαΐδα και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος -3- ατόμων, ενός αλλοδαπού άνδρα και δύο ημεδαπών γυναικών.

Συγκεκριμένα, την 28-04-2022 ο 61χρονος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς την 27-04-2022 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και ανταλλαγή μηνυμάτων με τη χρήση γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής με άγνωστο άνδρα, σχετικά με αγγελία που είχε αναρτήσει ο 61χρονος σε διαδικτυακό ιστότοπο, ο προαναφερόμενος άγνωστος αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε να του αποσπάσει τα προσωπικά στοιχεία της χρεωστικής του κάρτας και στη συνέχεια προέβη σε -3- μεταφορές χρηματικών ποσών -3.000- ευρώ η καθεμία, σε αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί από το τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των -9.000- ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 23χρονου αλλοδαπού και δύο (2) ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 46 και 48 ετών, οι οποίοι είναι οι κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκαν τα ανωτέρω χρηματικά ποσά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis