Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:13 | 09/09/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Σάμου:

Ως Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Νομού Σάμου, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας, για τις επαίσχυντες, ανυπόστατες και πέρα από κάθε όριο νοσηρής φαντασίας καταγγελίες, στο στόχαστρο των οποίων βρέθηκαν οι Αστυνομικοί της Σάμου, περί τελέσεως των αδικημάτων της ληστείας, της απαγωγής και της παράνομης παρακράτησης σε βάρος μεταναστών. Εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μέχρι και σήμερα καμία επίσημη καταγγελία δεν υφίσταται κατά μέλους μας.

Δεν μας εκπλήσσει όμως ούτε η πηγή τους, ούτε η τακτική διασποράς τους, αλλά ούτε και η προθυμία συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. να τις αναπαράγουν.

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι δημιουργοί των καταγγελιών αυτών, καθώς και όσοι τις αναπαρήγαγαν, ότι δεν πείθουν ούτε τον πιο κακοήθη και χαιρέκακο πολίτη αυτού του τόπου. Παραβλέπουν δε, πως η τοπική κοινωνία αποτελεί τον αδιάσειστο κοινωνό της προσφοράς, του ανθρωπισμούκαι του επαγγελματικού ήθους, που επί σειρά ετών επιδεικνύουν οι αστυνομικοί της Σάμου, στο μείζον μεταναστευτικό ζήτημα του τόπου μας.    

Επισημαίνουμε ότι επ’ ουδενί δεν σκοπεύουμε να γίνουμε πιόνια σε ευφάνταστα παιχνίδια σκοπιμοτήτων, ενώ η λάσπη που μας εκτόξευσαν ούτε που μας ακούμπησε. Άλλωστε καταγγελίες σαν τις συγκεκριμένες, καταδικάζονται και χλευάζονται εν τη γενέσει τους από την κοινή γνώμη.-

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                    -Η-                                                                        -Ο-

            ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ                                    ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

 

 

 

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis