Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:22 | 22/04/2022

Αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πριν λίγο κείμενο στην ιστοσελίδα  indymedia, με το οποίο ανέλαβαν την ευθύνη της πρόσφατης επίθεσης στο Τμήμα Μεταγωγών και Δικαστηρίων Πατρών

Δείτε ολόκληρο το κείμενο τους:

Ξημερώματα Δευτέρας 10 Απρίλη δώσαμε πίσω λίγη από τη βία που δεχόμαστε καθημερινά από το κράτος και τα εκτελεστικά του όργανα. Επιτεθήκαμε συντονισμένα και αθόρυβα με φωτίες στο αστυνομικό τμήμα μεταγωγών στην Πάτρα.

Οι ατελείωτοι, εναλασσόμενοι και καθημερινοί περιορισμοί,οι γεμάτες φυλακές,οι πολλές φυλακισμένες ψυχές,η μόνιμη αδικία.Η συνεχής οικονομική εκμετάλλευση, η εξάρτηση, τα σοσιαλ μίντια της αποβλάκωσης, το κυρίαρχο λαιφσταιλ του ανταγωνισμού και της εμμονής με το φαίνεσθαι,τα κρατικά σχέδια για αλλοίωση και διάλυση των σχέσεων που δημιουργούμε αυτόνομα οι από τα κάτω.

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης κοινωνίας.Η μία όψη του νομίσματος.Στην εξουσιαστική κοινωνία της υποκρισίας,της φτώχειας,της ανισότητας ή θα οργανωθούμε και θα υψώσουμε ανάστημα με ευθύνη ή θα παραμείνουμε μόνοι αδύναμοι και πάντα ηττημένοι.

Τι πιο δίκαιο ευχάριστο και συνεπές λοιπόν από ένα πετυχημένο πέσιμο στους μπάτσους.

ΠΑΡΕ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΖΗΣΕ

Ζήτω ο αγώνας ενάντια στην εκμετάλλευση και την αδικία

Φωτιά στα ένστολα σκυλιά

Δύναμη στους κρατούμενους και σε όσες παλεύουν για μία καλύτερη κοινωνία

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΙΟΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis