Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:58 | 17/11/2017

Ακόμη μια χρονιά που οι επαγγελματίες και κάτοικοι του κέντρου της Αθηνάς προετοιμάζονται για την επέτειο του Πολυτεχνείου που συνήθως συνοδεύεται και με επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή.

Επισκεφθήκαμε καταστηματάρχες των Εξαρχείων αλλά και της οδού Πατησίων που ζουν την περιοχή για να καταγράψουμε τους δικούς τους προβληματισμούς που παρα τις προετοιμασίες της ΕΛ.ΑΣ. και τον μεγάλο αριθμό αστυνομικών που θα πάρουν μέρος φέτος στις εκδηλώσεις, είναι αρκετοί.

Χαρακτηριστικό είναι πως μετα το τέλος της περσινής πορείας για το Πολυτεχνείο οι δρόμοι γύρω από αυτό θύμιζαν πεδίο μάχης με κατεστραμμένα πεζοδρόμιο και σπασμένα μάρμαρα κάτι που εύλογα φοβούνται μην επαναληφθεί οι κάτοικοι.



Ο κύριος Νίκος ιδιοκτήτης καταστήματος επισκευής επίπλων μας λέει πως οι βανδαλισμοί δεν είναι κάτι το πρωτοφανές για εκείνον που τους βιώνει από το 1989 που εργάζεται στην περιοχή.

«Πάντα αυτές οι ημέρες είναι μέσα στην αγωνιά. Όπως κάθε χρόνο, άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο αλλά η αγωνιά υπάρχει κάθε χρόνο για το τι θα βρούμε την επόμενη ημέρα στα μαγαζιά μας» μας λέει χαρακτηριστικά.



Φαρμακοποιός τα τελευταία 30 χρόνια ο κύριος Θανάσης λέει ...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα  in.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis