Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 13/04/2021

Αναφορά στη Βουλή από τη Βουλευτή Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου της Ανοιχτής Επιστολής - Καταγγελίας μας, ως Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, για την (παράτυπη) άρνηση χορήγησης άδειας ειδικού σκοπού σε Αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Είμαστε εργαζόμενοι - άνθρωποι - αστυνομικοί και όχι ρομπότ και μηχανές και βέβαια δεν δουλεύουμε στα "χωράφια" κανενός, που νομίζει ότι μπορεί να παραβιάζει την ισχύουσα εργασιακή νομοθεσία που διέπει όλους μας...

Ίσως θα πρέπει να ενεργοποιεί κάποια στιγμή και η διάταξη του άρθρου 312 του ΠΚ για το υπηρεσιακό bulling (ψυχολογική πίεση, εκφοβισμός, μπούλινγκ), καθώς μας καταγγέλλονται συχνά πολλές αυταρχικές, βάναυσες και άδικες συμπεριφορές από πλευράς Διοίκησης ορισμένων Υπηρεσιών, που με το πρόσχημα τις ελλείψεις προσωπικού και λόγω κακής διαχείρισης και συντονισμού του ανθρώπινου δυναμικού, παραβιάζουν τους Κανονισμούς και τις Συνταγματικές αρχές της ισονομίας, της ισότητας, της νομιμότητας, της χρηστής διοίκησης και της προστασίας της Οικογένειας, καθώς και την υπ. αριθ. 27/2020 Κανονιστική Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που ορίζει τις διευθύνσεις των οικογενειών των εργαζομένων Αστυνομικών.

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΟΑΣΥ

Μέλος ΕΚΑ


Δείτε την ανάρτηση της Άννας Ευθυμίου στο Facebook:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis