Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:04 | 18/08/2015

Ραγδαίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό θα πυροδοτήσει το σενάριο για άμεσο κλείσιμο της Βουλής από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast , ο πρωθυπουργός εξετάζει στο Μέγαρο Μαξίμου να κλείσει τη Βουλή για καλοκαίρι από σήμερα κιόλας, ξεκινώντας κατ” αυτόν τον τρόπο από την Τετάρτη τα θερινά τμήματα της Βουλής.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες κάνουν λόγο για προεδρικό διάταγμα για το κλείσιμο της Βουλής, το οποίος βρίσκεται στα χέρια του Προκόπη Παυλόπουλου.

Το σενάριο για αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής έχει τεθεί στο τραπέζι των συναντήσεων που έχει ο πρωθυπουργός από το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ το παράθυρο για την «ντρίπλα» του Αλέξη Τσίπρα είχε αφήσει νωρίτερα σε συνέντευξή της στον Αθήνα 9,84 η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για πρόωρες εκλογές.

Με την κίνηση αυτή, εφόσον υλοποιηθεί, ο Αλέξης Τσίπρας θα καταφέρει να βάλει στα θερινά τμήματα βουλευτές που προέρχονται από το «προεδρικό μπλοκ» και δεν θα εγκυμονούν κινδύνους για την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων, τα οποία έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση να κάνει νόμο του κράτους στο πλαίσιο της συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: TRIBUNΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis