Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:14 | 02/07/2022

Η σωματειακή επιτροπή της PDS, δηλαδή το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας Πειραιώς, έκανε στις 29 Ιούνη στάση εργασίας και την επόμενη μέρα υπήρξε απεργία όλων των εργαζομένων του τηλεφωνικού κέντρου, που διεκδικούν να μην γίνουν μαζικές απολύσεις συναδέλφων τους και να ανακληθούν όσες έχουν πραγματοποιηθεί. Ως εκ θαύματος και τις δύο ημέρες στο κεντρικό κτήριο του τηλεφωνικού κέντρου στη Καλλιθέα είχαν διατεθεί συνάδελφοι μας ως μέτρα τάξης και ασφάλειας.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ είναι αντίθετη με την παρουσία των συναδέλφων μας, να παρευρίσκονται σε ένα εργασιακό χώρο που υπάρχει απεργία. Αλήθεια, τι δουλειά έχουμε οι αστυνομικοί σε ένα χώρο εργασίας όπου οι εργαζόμενοι σ΄ αυτόν απεργούν; Και αν την αστυνομία δεν την κάλεσαν οι εργαζόμενοι, τότε ποίος έστειλε εκεί τους συναδέλφους μας;

Ρητορικό το ερώτημα! Μάλιστα την ημέρα της στάσης εργασίας και της συνέλευσης των εργαζομένων οι συνάδελφοι έμειναν μέχρι το πέρας αυτής. Αλήθεια υπάρχει κάποιο Π.Δ που ορίζει ως καθήκον μας την κατόπτευση και επιτήρηση των εργατικών και υπαλληλικών συνελεύσεων;

Καμιά δουλειά δεν έχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις κανενός κλάδου. Δεν είναι έγκλημα οι εργαζόμενοι να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες δουλειάς και γενικότερα τα δικαιώματά τους.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της PDS (τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας Πειραιώς) και ελπίζουμε να δικαιωθεί ο αγώνας τους.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis