Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 02/03/2021

Είναι γνωστό, ότι η κλιμάκωση τρομοκρατικών ενεργειών σε ¨συμπαράσταση¨ του πολυϊσοβίτη Δ.Κ., δημιουργεί πλείστα και σοβαρά προβλήματα στο σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών Υπηρεσιών. Όμως, κορυφαία έκθεση υφίστανται τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας, αφού με τις πενιχρές δυνάμεις που διαθέτουν καλούνται εσπευσμένα να διαχειριστούν ένα τεράστιο βάρος συγκεκριμένης και ευθείας διακινδύνευσης από συμπαραστάτες και ιδεολογικούς συνοδοιπόρους του ανωτέρω.

Είχαμε επισημάνει κατά το πρόσφατο παρελθόν τις ανυπέρβλητες δυσλειτουργίες και είχαμε τονίσει με σειρά ανακοινώσεων ότι η συστηματική υποβάθμιση, από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού των Α.Τ. και Τ.Α. ήταν ¨χρονικό προαναγγελθέντων δυσεπίλυτων θεμάτων¨.

Αποδείχτηκε σήμερα, ότι δεν γίνεται εν μια νυκτί η αναβάθμιση και η επιχειρησιακή ανάκαμψη, των Α.Τ. και Τ.Α., όπως απαιτούν καθημερινές διαταγές της Γ.Α.Δ.Α..

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι ιθύνοντες έχουν λάβει πλέον το ισχυρό μήνυμα που τους έχει σταλεί και θα επισπεύσουν τα αυτονόητα. 

Για το Δ.Σ.

 Ο  Πρόεδρος                            Ο  Γεν. Γραμματέας

 

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος            ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis