Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:39 | 24/09/2022

Κύριε Αρχηγέ, 

 

Διαβάστε επίσης

 Με αφορμή την απόφαση του συμβουλίου για μηδενικές συμπληρωματικές μεταθέσεις Αστυνομικού Προσωπικού πανελλαδικά, θα θέλαμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά τα προβλήματα που δημιουργούνται εδώ και χρόνια. 

 Η κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων είχε ως αποτέλεσμα ο νομός Τρικάλων να θεωρείται πως έχει πληρότητα σε οργανικές θέσεις και εδώ και δέκα χρόνια να εισπράττουμε το μηδέν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα 

-συνάδελφοι με πάνω από εικοσιπέντε χρόνια να μην μετατίθενται στον τόπο συμφερόντων τους,

-συνάδελφοι με τέσσερα και πέντε τέκνα να μην μετατίθενται στον τόπο συμφερόντων τους.

Ως νομός έχουμε αυξημένη επισκεψιμότητα λόγω των Μετεώρων και του <Μύλου των ξωτικών> με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες ανά έτος.

Στα Τρίκαλα εδρεύει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα κράτησης της χώρας. 

Πέρα από αυτά όμως απορίας άξιο είναι ότι η Δ.Υ. Τρικάλων καλείται συνεχώς να καλύπτει ανάγκες άλλων νομών , η ΟΕΠΤΑ να υπηρετεί στην Ρόδο ,η ΟΠΚΕ στην Εύβοια ,το Ναύπλιο και την Αθήνα……..με δαπάνες δημοσίου.

Το συμβούλιο δεν εφαρμόζει το ΠΔ 100/2003.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε επαναληπτική συνεδρίαση του συμβουλίου μεταθέσεων και διόρθωση μιας αδικίας που αποτελεί ταφόπλακα στις ελπίδες και στα όνειρα δεκάδων συναδέλφων μας.

Τέλος, τονίζουμε ότι χρειαζόμαστε αύξηση προσλήψεων και αυτές πρέπει να γίνονται με τον μόνο αδιάβλητο και αξιοκρατικό τρόπο , την εισαγωγή σπουδαστών στις σχολές της ΕΛ.ΑΣ. μέσω πανελληνίων εξετάσεων.

Ο πρόεδρος

Αναγνώστου Ιωάννης

Ο Γενικός Γραμματέας

Μητσικός Λάμπρος 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis