Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
165398526
20:44 | 02/06/2022

Την Δευτέρα 30-05-2022 αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο.

Κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν από μέρους μας, τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Δ.Α. Ευρυτανίας με κυριότερο την έλλειψη προσωπικού, η οποία στο άμεσο μέλλον θα είναι ακόμα πιο έντονη λόγω συνταξιοδότησης πολλών συναδέλφων.

Ο κ. Αρχηγός αφού μας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον, μας δήλωσε ότι είναι κοντά μας, θα εξετάσει άμεσα τα προβλήματά και θα εργαστεί για την όσο το δυνατόν καλύτερη λύση τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αρχηγό για την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε και του ευχόμαστε, καλή θητεία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα και ευχόμαστε η Χάρη της Παναγίας της Προυσιώτισσας να τον συνοδεύει και να τον προστατεύει.

Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ Γρηγόριο που μας συνόδευσε σε αυτήν την συνάντηση, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, ότι βρίσκεται στο πλάι όλων των Ενώσεων ακόμη και των πιο μικρών.

Ήμασταν, Είμαστε και θα συνεχίσουμε να Είμαστε δίπλα στα μέλη μας και θα αγωνιζόμαστε για την βελτίωση της καθημερινότητάς τους (Υπηρεσιακής και μη).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος

Κοσμάς ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ

6977352559

Ο Γ. Γραμματέας

Χρήστος ΚΑΤΗΣ 6948878144

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis