Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
POLICENET
16:39 | 02/10/2022

Ανακοίνωση  – Καταγγελία  του  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Με αφορμή τη χθεσινή απόδραση κρατουμένου από το Α.Τ. Ηλιούπολης, φαίνεται για μια ακόμη φορά ότι πολλά Α.Τ. και Τ.Α.της ΓΑΔΑ είναι τραγικά υποστελεχωμένα.

Διαβάστε επίσης

Παρόλο που ο συγκεκριμένος κρατούμενος έχει απασχολήσει πολλές φορές την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής και έχει συλληφθεί για κλοπές, ναρκωτικά, κτλ , παρόλο που σε μια από τις καταδιώξεις είχαν τραυματιστεί συνάδελφοι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν, ήταν με περιοριστικούς όρους ελεύθερος μέχρι χθες, οπότε συνελήφθη για μια ακόμη φορα για υπόθεση ναρκωτικών.

Έτσι, μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, έπρεπε να κρατηθεί στο Α.Τ. Ηλιούπολης. Ποιός όμως να τον φυλάξει; Στο Α.Τ. ευρίσκονταν μονάχα 2 συναδέλφισσες που μαζί εκτελούσαν χρέη Αξιωματικού Υπηρεσίας, σκοπού καταστήματος, σκοπού κρατητηρίων, έχοντας παράλληλα 4 κρατουμένους στα κρατητήρια και εξυπηρετώντας πολίτες!

Όσο για το Τμήμα Ασφαλείας είχε μονάχα 1 αστυνομικό…

Αν δεν μπορείτε να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία των Α.Τ. και των Τ.Α. μην θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, μην θέτετε υπό αμφισβήτηση την τιμή και αξιοπρέπεια της αστυνομίας !!!

ΓΙΑ ΤO ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος

ΝΤΟΥΜΑΣ Βασίλειος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis