Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 18/08/2022

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχετικά με δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του τοπικού τύπου και αναφέρεται σε συνάδελφό μας, μέλος της Ένωσης μας, με άδικα, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο της κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της, οφείλουν να ειπωθούν ορισμένα πράγματα.

Οι συνάδελφοί μας καθημερινά λειτουργούν με επαγγελματισμό εκτελώντας τα πολυάριθμα καθήκοντά τους με μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ασφάλειά τους, ενεργώντας πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας συμφώνα με την σχετική νομοθεσία και τις διαταγές της Υπηρεσίας.

Τυχόν περιστατικά που χρήζουν διερεύνησης σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά Αστυνομικών ή πράξεις που προσβάλουν τους πολίτες τότε αυτοί μπορούν να υποβάλουν έγγραφη καταγγελία στην ειδική Υπηρεσία που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, ως οργανισμός αυτοκάθαρσης.

Οποιαδήποτε άλλα σχόλια και αναρτήσεις στο διαδίκτυο γίνονται με μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων.

Σε κάθε περίπτωση όμως όπου στοχοποιούνται συνάδελφοί μας, εμείς θα είμαστε στο πλάι τους στηρίζοντάς τους έμπρακτα με νομική κάλυψη ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώνει αδίκως χαρακτήρες και πρόσωπα. .

                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

          Ο  Πρόεδρος                            Ο  Γενικός Γραμματέας

    ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος                      ΛΙΤΣΚΑΣ Νικόλαος

        6976171900                                       6936852449

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis