Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 16/02/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Καστοριάς:

Με αφορμή τις ανακατατάξεις που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες κρίσεις και τις τοποθετήσεις στην Ελληνική Αστυνομία, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς αποχαιρετά τον Υποστράτηγο (ε.ο.θ) κ. Κεραμά Θεόδωρο, απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας.

Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη σε όλα τα επίπεδα και το μόνο που του οφείλουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του τόσο στην Αστυνομία όσο και στην κοινωνία.

Στον  μέχρι πρότινος  Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς  Ταξίαρχο κ. Νέστορα Θωμά ευχόμαστε καλή θητεία και δύναμη στα νέα αυξημένα καθήκοντα της νέας θέσης που τοποθετείται ως  Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας.

Παράλληλα εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ζήκα Θωμά για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας  Καστοριάς.

Ευχή όλων μας είναι να υπάρξει μία επιτυχημένη και παραγωγική θητεία για την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου και προσβλέπουμε σε μία άψογη και γόνιμη συνεργασία προς όφελος των συναδέλφων μας τους οποίους έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε. 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

             -Ο-                                                                                                -Ο-

                        Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας   

               ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                        ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis