Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 08/03/2022

Σήμερα 8η Μαρτίου σε όλο τον ελεύθερο κόσμο τιμάται η Γυναίκα. Τιμάται η μάνα, η σύζυγος, η φίλη, η συνάδελφος όλων μας.

Αυτή την ημέρα πρέπει όλοι να σκεφθούμε ξανά και επανεκπέμψουμε το ξεκάθαρο μήνυμα, πως η Γυναίκα τιμάται όλο το χρόνο και δεν πρέπει να αρκούμαστε σε τυπικά ευχολόγια και συμβολικές εκδηλώσεις. Είναι χρέος όλων να μην υπάρξει ξανά καμία γυναικά μόνη, απροστάτευτη, βιασμένη, χτυπημένη, κακοποιημένη καθ' οιονδήποτε τρόπο. Είναι επιταγή ανθρώπινης αξιοπρέπειας και δείγμα πολιτισμένης κοινωνίας.

Σήμερα είναι ημέρα που θα πούμε ένα μεγάλο όχι σε λογικές του παρελθόντος, ως προς την αντιμετώπιση των γυναικών σε όλο το κοινωνικό φάσμα και ακόμη και μέσα στον αστυνομικό οργανισμό.

Στις γυναίκες σε όλη τη χώρα που διακονούν το αστυνομικό λειτούργημα απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους αλλά και ταυτόχρονα μια μεγάλη συγγνώμη για όσα έχουν υποστεί.

Να υποσχεθούμε σε όλες πως θα κάνουμε ότι πρέπει για να μην υποστούν καμία άλλη διάκριση, απειλή ή βλάβη.

Τέλος, σήμερα να χαιρετίσουμε τις γυναίκες της Ουκρανίας, Ουκρανές και Ελληνίδες, που μέσα στη δίνη του πολέμου δεν το βάζουν κάτω και μάχονται υπέρ βωμών και εστιών, θυμίζοντάς μας τις ηρωίδες γυναίκες των δικών μας δύσκολων στιγμών που μεγαλούργησαν στο απώτατο αλλά και το πρόσφατο παρελθόν της Πατρίδας μας.

Χρόνια σας πολλά.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis