Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 17/05/2022
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, οφείλει να τοποθετηθεί με την παρούσα, ενόψει της επικείμενης φετινής συνεδρίασης του αρμοδίου υπηρεσιακού οργάνου, για την πλήρωση θέσεων με αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια, αναφορικά με τους πολύτεκνους και τρίτεκνους συναδέλφους που αιτούνται την μετάθεσή τους στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων.
 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την παρ. 8 του αρθ. 12 του Π.Δ. 100/2003, προβλέπεται η υποβολή αιτήσεων, ακόμα και εάν δεν έχουν προκηρυχθεί κενές θέσεις, εφόσον εμπίπτουν σε μια σειρά κατηγοριών και ιδίως οι πολύτεκνοι και οι έχοντες τρία τέκνα.
 
Ως Ένωση γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αστυνομικοί που πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια και παρ΄ όλα αυτά επί σειρά ετών δεν ικανοποιείται η κατ΄ εξαίρεση μετάθεση τους στον τόπο συμφερόντων του, χωρίς να αιτιολογείται η απόφαση αυτή από την Διοίκηση. 
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση αστυνομικού με οργανική θέση στην Αττική που έχει 5 ανήλικα τέκνα καίτοι αιτείται την κατ΄ εξαίρεση μετάθεσή του στην Δ.Α. Τρικάλων, χωρίς να ικανοποιείται το αίτημά του. 
 
Κύριε Υπουργέ, Κύρια Υφυπουργέ, Κύριε Αρχηγέ, σας καλούμε έστω και τώρα να διορθώσετε αυτή την αδικία και να μεριμνήσετε για την κατ’ εξαίρεση μετάθεση των πολύτεκνων και τρίτεκνων αστυνομικών στην Δ.Α. Τρικάλων, ειδικά σε μια εποχή που η οικονομική δυσχέρεια έχει πλήξει την ελληνική κοινωνία. 
 
Η στήριξη της αστυνομικής οικογένειας και δη της πολύτεκνης και τρίτεκνης θα πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητα όλων μας!!!
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis