Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:45 | 16/01/2019

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.:

Μετά την πραγματοποιηθείσα συνάντηση του Προεδρείου του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κυρία Γεροβασίλη Όλγα την 18 Δεκεμβρίου 2018, αναμένεται η υλοποίηση των δεσμεύσεων της για ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας που θα οδηγούσε στην καταβολή του υπολοίπου 50% των αναδρομικών στους συναδέλφους που τα στερήθηκαν.

[custom:google-ads]

 Όπως είχαμε υποχρέωση και λόγω της παραπάνω εξέλιξης αναστείλαμε κάθε  μορφής διαμαρτυρία δίνοντας έτσι μικρό  χρονικό περιθώριο στην κυρία Υπουργό να κινηθεί πολιτικά , αποδεικνύοντας παράλληλα σε όλους  ότι η διαμαρτυρία δεν είναι αυτοσκοπός  αλλά αποτελεί έσχατη λύση αλλά αναγκαίο συστατικό της Δημοκρατίας για την επίτευξη και ικανοποίηση αιτημάτων που συνδέονται με το αίσθημα δικαίου.

Με νέο έγγραφο μας ζητούμε και αναμένουμε νέα συνάντηση προκειμένου ενημερωθούμε για το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα των πολιτικών πρωτοβουλιών της κα Υπουργού.

Σε κάθε περίπτωση ο σεβασμός στο διάλογο και τις πολιτικές δεσμεύσεις της πολιτικής Προϊσταμένου του Υπουργείου μας δεν υπαγορεύουν διάθεση υποχωρητικότητας και μείωσης της αγωνιστικής μας διάθεσης .

Χωρίς καμιά άλλη πίστωση χρόνου θα ενημερώσουμε  άμεσα για την όποια εξέλιξη!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O-                                             -O-   

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ           ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis