Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:49 | 11/12/2018

Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

 

 Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η παρούσα κυβέρνηση μας «βομβάρδιζε» επικοινωνιακά ότι θα μας δώσει τα αναδρομικά, τα οποία υποχρεούνταν να το πράξει με βάση τις δικαστικές  αποφάσεις, εδώ και τρία χρόνια.

[custom:google-ads]

     Όμως έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό της πρόσωπο «αδικώντας» τους χιλιάδες συναδέλφους μας, χωρίς καμία ενημέρωση προς κανέναν συνδικαλιστικό φορέα των Ειδικών Φρουρών.

Αλήθεια έχετε καταλάβει ότι το συνολο των 6000 συναδέλφων μας που κοροιδέψατε, στην συντριπτική τους πλειοψηφία υπηρετεί στο πεζοδρόμιο και ότι σε καμιά περίπτωση δεν τους αξίζει αυτού του είδος η αντιμετώπιση;

Έχετε καταλάβει τι πραγματικά κάνατε ή απλά δεν σας ενδιαφέρει;

Τυχαία; Σκόπιμα;

Οφείλει προς τους χιλιάδες συναδέλφους μας η πολιτική ηγεσία να ψάξει,να ενημερωθεί και να μας πεί για πιο λόγο άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των αναδρομικών μόνο για τους Ειδικούς Φρουρούς, αφού μέχρι και μία εβδομάδα πριν οι αρμόδιες οκονομικές υπηρεσίες του αρχηγείου έδιναν άλλα ποσά.

Ποιός ο λόγος αυτής της αλλαγής;

     Είναι ηθικά υπεύθυνη πρώτα από όλα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου μας καθώς και η κυβέρνηση να δώσουν υπεύθυνες και οριστικές απαντήσεις γαι τα παραπάνω.

[custom:google-ads]

Γιατί αν δεν το πράξει,το μόνο πού εισπράτουμε με τα παραπάνω είναιεμπαιγμό και κοροιδία προς τον Θεσμό του ΕιδικούΦρουρού.

     Η ένωση μας είναι σε πλήρη σύμπνοια με το ΣΕΦΕΑΑ και την ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και εννοείται ότι θα συμμετάσχει σε όποιες κινητοποιήσεις χρειαστούν.

                                              Για το Δ.Σ

               -Ο-                                                                      -Ο-

        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                             ΣΙΑΜΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

             6973772143                                                 6972503150

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis