Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:00 | 10/11/2015

Σε “αναδιοργάνωση αστραπή” προσανατολίζεται το ΓΕΣ ,αναφέρουν πληροφορίες του Onalert.gr. Ο σχετικός σχεδιασμός θα πρέπει να εγκριθεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο. Υποθέτουμε ότι η ταχύτητα των αποφάσεων έχει να κάνει με το απαραίτητο “συμμάζεμα” του στρατεύματος για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις των περικοπών για τις οποίες δημοσίως παραπονέθηκε ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης.

Μέχρι εδώ δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό. Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχει έντονη φημολογία ότι ανάμεσα στους τομείς που θα γίνουν νέες περικοπές και “συμμάζεμα” είναι κι αυτός των πληροφοριών! Αν οι πληροφορίες αποδειχτούν σωστές τότε ναι μιλάμε για έγκλημα!

Δεν γνωρίζουμε αν πράγματι υπάρχουν εντός των Γενικών Επιτελείων αξιωματικοί οι οποίοι πιστεύουν ότι ο τομέας των πληρφοριών δεν έχει και τόση σημασία. Αδυνατούμε να το πιστέψουμε! Και πάντως οι Ένοπλες Δυνάμεις όλου του υπόλοιπου πλανήτη,είναι σίγουρο πως έχουν διαφορετική άποψη. Εδώ και πολλά χρόνια. Κατά τα οποία εμείς εδώ στην Ελλάδα κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να καταστρέψουμε τα δίκτυα πληροφόρησής μας. Κάποιες προσπάθειες ξεκινούσαν κατά διαστήματα για να “ξαναχτιστούν” οι οποίες σταματούσαν με την αλλαγή Αρχηγού . Υπήρξαν χρονικά διαστήματα που ο τομέας των πληροφοριών μας “πονούσε” πολύ . Δεν είναι της ώρας να πούμε και να γράψουμε τι έλεγε στρατηγός ασχολούμενος σήμερα με την πολιτική,για τον τρόπο με τον οποίο αντλούσαμε πληροφορίες από περιοχές που είχαμε λόγους να παρακολουθούμε.

Επειδή έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες και κάτι πάει να δημιουργηθεί και να δουλέψει, ελπίζουμε οι πληροφορίες μας που θέλουν το ΓΕΣ έτοιμο να δεχτεί “συμμάζεμα” στον τομέα πληροφορίες να είναι απλά λανθασμένες. Πιστεύουμε ότι δεν είναι . Η επόμενη ευχή είναι μέχρι τις 20 Νοεμβρίου να επικρατήσουν οι φωνές της κοινής λογικής και να σταματήσουν οι “εξυπνακισμοί”.

Αν κάποιος τομέας πρέπει άμεσα να ενισχυθεί αυτός είναι οι πληροφορίες. Αν έχουμε φθάσει στο σημείο να πρέπει να εξηγήσουμε και το γιατί ,τότε φαίνεται ότι πράγματι έχουμε τεράστιο πρόβλημα. 

 

http://www.onalert.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis