Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:53 | 23/11/2015
Την 20-11-2015 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, παρουσίαση του σχεδίου αναδιάταξης των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, παρουσία

του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριου, του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου κ. ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ Εμμανουήλ και του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου κ. ΣΟΦΙΟΥ Δημήτριου.

Η Ένωση μας παρευρέθηκε στην παρουσίαση και εξέφρασε για άλλη μια φορά  την αντίθεσή της στην κατάργηση των Αστυνομικών Τμημάτων Βεύης και Κ.Κλεινών που προβλέπεται στο εν λόγω σχέδιο για τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας, ενώ χαιρέτησε ως θετική τη μετατροπή του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής σε Έλεγχο Διαβατηρίων Κρυσταλλοπηγής και την απαλλαγή του από τα υπόλοιπα αστυνομικά καθήκοντα, κάτι που αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα της Ένωσής μας.
Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας κ. ΧΗΡΑΣ Δημήτριος, ενώ εκ μέρους των φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας παρέστη ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Φλώρινας κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. ΜΠΙΡΟΣ Στέφανος, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Αβραάμ, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κέλλης κ. ΤΑΣΚΑΣ Αθανάσιος και ο γραμματέας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας, κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Παύλος, οι οποίοι άπαντες κατά την τοποθέτησή τους στήριξαν τις θέσεις της Ένωσής μας και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην κατάργηση Υπηρεσιών στη Δ.Α. Φλώρινας.    

                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                                                     ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής
Policenet.gr © | 2022 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis