Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 07/08/2022

Άγιο και φύλακα άγγελο φαίνεται πως είχε το πλήρωμα του πυροσβεστικού αεροσκάφους που πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση στην θαλάσσια περιοχή της Σαλαμίνας, την Παρασκευή (05/08).

Το αεροπλάνο τύπου air tractor παρουσίασε μηχανική βλάβη ενώ επιχειρούσε στην μεγάλη πυρκαγιά της Νέας Περάμου, με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης να αποφασίσει την άμεση προσθαλάσσωσή του, ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Διαβάστε επίσης

Σκάφη του Λιμενικού έλαβαν εντολή να σπεύσουν άμεσα στο σημείο, ωστόσο, αυτός που πήγε πρώτος κοντά στο αεροσκάφος για να προσφέρει βοήθεια ήταν ένας άνδρας που βρίσκονταν με τη βάρκα του πολύ κοντά στο σημείο της προσθαλάσσωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού που χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε κοντά στο πυροσβεστικό αεροσκάφος για βοήθεια. Με σίγουρες και αποφασιστικές κινήσεις και χάρη στην εμπειρία, την ψυχραιμία και την άρτια εκπαίδευσή του – μιας και ανήκει στα πλέον εκπαιδευμένα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού - τράβηξε το πλήρωμα εκτός αεροσκάφους, αποτρέποντας ενδεχόμενη τραγωδία.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis