Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 10/05/2022

Αναβολή πήρε τελικά η δίκη για την εκδίκαση της υπόθεσης του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη ξημερώματα της Κυριακής κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Η δίκη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έχει προγραμματιστεί για τις 16 Μαΐου ενώ ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος.

Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλου και απείθεια ενώ η δίκη αναβλήθηκε εν αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος αστυνομικός φέρεται να ξυλοκόπησε την 30χρονη φίλη του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δρόμο του Ηρακλείου, στην περιοχή των Πατελών τα ξημερώματα της Κυριακής, με τους κατοίκους της περιοχής να ακούν τις φωνές της γυναίκας και να ειδοποιούν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο Λασίθι, είχε σχέση τριών μηνών με την 30χρονη και όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τους δώσει τα στοιχεία του, εκείνος αρνήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 30χρονη δεν έχει υποβάλλει μήνυση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης η ίδια αρνείται στους αστυνομικούς ότι την χτύπησε ο 35χρονος, παραδέχεται ωστόσο ότι υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Πηγή:  cretapost.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis