Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
intime_ast
10:44 | 09/06/2022

Στην ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Αμφιθέας, στο Παλαιό Φάληρο, για τον εμπρησμό μιας Porsche κι ενός επαγγελματικού βαν- προχώρησε η ομάδα «εμπρηστές τοξοβόλοι».

Ολόκληρη η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

Δεν έχουμε σκοπό να χρονοτριβούμε σε άλλη μια τεράστια πολιτική ανάλυση για το τι συμβαίνει σήμερα. Ο χρόνος για αυτά τελείωσε. Το μόνο που μένει πλέον είναι οι δράσεις μας. Αυτή η ζωή δεν είναι βιώσιμη. Ένα μεγάλο μέρος του κοινωνικού συνόλου το γνωρίζει και το διαπιστώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, ακόμα και αν προσπαθεί να το αγνοήσει ή να ρίξει τις ευθύνες αλλού. Πανδημία, πόλεμος, φτωχοποίηση. Οικονομικές κρίσεις πάνω στις οικονομικές κρίσεις. Εξαθλίωση της ζωής. Το κράτος και το κεφάλαιο προελαύνουν ανενόχλητα και ποδοπατάνε τις ζωές μας. Αυτοί μας έχουν κηρύξει το πόλεμο. Εμείς απλά απαντάμε με τα μέσα που διαθέτουμε. Γνωρίζουμε ποιοί στέκονται απέναντι μας. Το κράτος και τσιράκια του, οι μικροαστοί, οι νεόπλουτοι, τα αφεντικά. Ερχόμαστε για σας! Θα σας επιτεθούμε μέχρι να αναγκαστούν οι μπάτσοι να φυλάνε κάθε σπίτι, κάθε στένο, κάθε αμάξι.

Ερχόμαστε όμως αυτές τις μέρες και για άλλον ένα λόγο. Ο σύντροφος Γιάννης Μιχαηλίδης διανύει την 16η ημέρα απεργία πείνας με αίτημα την αποφυλάκιση του. Η κρατική εκδικητικότητα που αντιμετωπίζει έχει να κάνει με την αδιάλακτη στάση που κρατάει όλα αυτά τα χρόνια εντός και εκτός των φυλακών. Αποτελεί κομμάτι μιας ολομέτωπης επίθεσης που έχει εξαπολύσει το νεοφιλελεύθερο ελληνικό κράτος προσπαθώντας να τσακίσει οτι του πάει κόντρα και να πνίξει κάθε επαναστατική μνήμη. Λογικές και πρακτικές σαν του Γιάννη, είναι εκείνες που το κράτος θέλει να ξεμπλέξει μια και καλή γιατί τα προηγούμενα χρόνια του δημιουργούσαν πονοκέφαλο και το εκθέσανε. Οφείλουμε να τις διαφυλάξουμε και να τις υιοθετήσουμε. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε και πάλι επαναστατική προοπτική, να ξαναγίνει η Αναρχία επικίνδυνη.

Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, την ευθύνη για τον εμπρησμό:

  • μίας Porsche στο Βύρωνα τα μεσάνυχτα 30/5
  • 5 υπερπολυτελών αυτοκινήτων αντιπροσωπίας στη λεωφόρο Αμφιθέας τα ξημερώματα 1/6
  • ένα φορτηγάκι της κατασκευαστικής εταιρείας Vechro στην Καισαριανή τα μεσανυχτα 4/6

Καλούμε σε εμπρηστική καμπάνια σε πολυτελή οχήματα και εταιρικά σε αλληλεγγύη με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΟΙ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis