Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:39 | 16/10/2022

Επιμέλεια: ΚΥΡΙΑΚΑΚΟΣ Παναγιώτης, ΦΟΥΚΑΣ Θεόδωρος,ΒΙΔΑΛΗΣ Ιωάννης ,ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ Χρήστος, ΔΟΥΜΟΥΣΙΑΡΗΣ Πέτρος, ΖΑΓΚΛΑΚΑΣ Κων/νος, ΖΑΧΑΡΗΣ Βασίλειος, ΖΑΧΟΣ Στυλιανός, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ Αριστείδης, ΜΙΧΑΛΑΚΑΣ Παναγιώτης, ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ Βασίλειος, ΠΑΛΛΗ Μαρία, ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Βασίλειος, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ Μιλτιάδης, ΠΑΠΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Αλέξανδρος, ΠΕΤΡΑΚΑΚΟΣ Περικλής, ΣΑΜΙΩΤΗΣ Αναστάσιος

Η στήλη αυτή έχει σκοπό την καταγραφή των όσων έχουν γίνει στην υπηρεσία μας στο χρονικό διάστημα μεταξύ της έκδοσης των φύλλων «Σύγχρονη Αστυνομία». Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε προς όλους τόσο τα εργασιακά μας προβλήματα όσο και την προσφορά μας στην αποστολή και την καθημερινή μάχη με την εγκληματικότητα που δίνει η ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την στήλη μας χωρίς να αναφερθούμε στους δύο συνάδελφους  μας που ενεπλάκησαν στο ένοπλο περιστατικό στο Ίλιον. Καταρχάς τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση αλλά και τα θερμά συγχαρητήρια τόσο εμάς και των λοιπών συνάδελφων μας  όσο και της υπόλοιπης κοινωνίας.

Αυτά τα παιδιά των 1000 ευρώ προέταξαν τα στήθη τους έναντι σε πυρά σεσημασμένου δράστη και με περίσσιο θάρρος αλλά και επαγγελματισμό κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν διασφαλίζοντας για τους υπόλοιπους πολίτες το αγαθό της ασφάλειας όπως πράττουν και κάθε μέρα χιλιάδες συνάδελφοι μας.

Επιπροσθέτως απέδειξαν σε όλους ότι η Άμεση Δράση αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εμφανούς αστυνόμευσης παρότι τυγχάνει υποστελεχομένη και με πενιχρά δημόσια υλικά.

Αλλάζοντας σελίδα δεν θα μπορούμε να μην εστιάσουμε στις πρόσφατες εκλογές του σωματείου μας και την αύξηση της εκπροσώπησης μας  με 17 αντιπροσώπους στην Άμεση Δράση, έναν αντιπρόεδρο νομικών θεμάτων και έναν ειδικό γραμματέα τύπου στο Δ.Σ της Ε.ΑΣ.Υ.Α γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνάδελφοι πιστεύουν και αναγνωρίζουν το έργο μας αυτά χρόνια. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον αγώνα μας με όλα τα μέσα που διαθέτουμε και να είμαστε δίπλα στον κάθε  συνάδελφο μας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Στο καθημερινό μας αγώνα αξίζει να αναφέρουμε την δυναμική παρουσία μας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου διαδηλώσαμε ως κομμάτι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο πλευρό της Π.Ο.ΑΣ.Υ και συζητήσαμε με τους θεσμικούς μας φορείς ζητήματα που αφορούν την Υπηρεσία μας. Ζητήματα που θα αναλυθούν διεξοδικότερα και σε επικείμενες συναντήσεις μας τόσο με το Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α  όσο και με τον πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας δυναμικά σύσσωμοι όπως το κάνουμε τα τελευταία χρόνια προκειμένου να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες των αστυνομικών που υπηρετούν στην Άμεση Δράση.

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)

Η ισχύς εν τη ενώσει

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis