Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 26/02/2020

«Αντί για ασφάλεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης.

   Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει στα τελευταία περιστατικά με συμμετοχή είτε ειδικών φρουρών, είτε αστυνομικών, είτε ΜΑΤ, που απασχολούν την επικαιρότητα, για να σχολιάσει πως «είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο»:

   «Πριν δύο εβδομάδες, νεοπροσληφθέντες ειδικοί φρουροί χωρίς επαρκή εκπαίδευση χτυπήθηκαν και απώλεσαν υπηρεσιακό όπλο από μπράβους της νύχτας. Την περασμένη Δευτέρα, ένας ακόμη ειδικός φρουρός απειλούσε με όπλο φοιτητές μέσα στην ΑΣΟΕΕ. Κατόπιν, τα ΜΑΤ έπνιξαν στα χημικά φοιτητές μέσα στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, χθες το βράδυ αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε αυτοκίνητο πολίτη κατόπιν διαπληκτισμού. Ενώ από χθες, τα ΜΑΤ έχουν πάρει εντολή να χτυπούν τους νησιώτες στη Χίο και τη Λέσβο. Και σήμερα φτάσαμε στο σημείο να δούμε άντρες των ΜΑΤ να πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από κατοίκους της Χίου».

   Κατόπιν αυτών ο κ. Χαρίτσης σημειώνει πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «είναι καιρός να παραδεχτεί την παταγώδη αποτυχία του και να παραιτηθεί πριν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της εμμονικής πολιτικής του».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis