Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 13/08/2015

«Καμπανάκι» ανησυχίας χτύπησε για την ΕΛ.ΑΣ. μετά τη σύλληψη ενός Σύρου μετανάστη στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος φαίνεται πως είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που νομιμοποιεί αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν όσα βρέθηκαν στην κατοχή του, που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 26χρονο Σύρο, έμειναν έκπληκτοι όταν άνοιξαν το σακίδιο που είχε μαζί του και βρήκαν μια συσκευασία τροφίμων, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένα 19 πλαστά δελτία ταυτότητας των αρχών της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας! Ο δράστης συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και 12 κάρτες SIM.

Οι κάρτες εστάλησαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί με ποιους συνομιλούσε ο Σύρος και σε ποιες χώρες, ώστε να εξαρθρωθεί πλήρως το κύκλωμα του οποίου ήταν μέλος. Ωστόσο, για τα ευρήματα έχει ενημερωθεί και η ΕΥΠ, καθώς υπάρχει φόβος ο 26χρονος να τροφοδοτούσε και τζιχαντιστές με πλαστά έγγραφα. Στο μεταξύ, ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενος για πλαστογραφία.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis