Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:35 | 16/05/2020

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “PALLADIUM® - CONCEALABLE Ι”  , που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της Anorak, έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τη μέγιστη προστασία του επιπέδου ΙΙ++ του προτύπου NIJ 0101.06, προσφέροντας συγχρόνως υψηλή απόκρυψη όταν χρησιμοποιείται μέσα από οποιαδήποτε ενδυμασία.  

Η μπροστινή επιφάνειά του και το σύστημα προσαρμογής των ώμων έχουν το ελάχιστο δυνατό πάχος συμβάλλοντας στο χαμηλό προφίλ του.

Ο μοναδικός συνδυασμός των εξωτερικών υφασμάτων RIP-STOP Dry Comfort XT® με το mesh COOLMAX® και του εσωτερικού 3D SPACER Coolmax® fresh 3,5 mm  παρέχει ένα ελαφρύ τελικό προϊόν με ιδιότητες αντιβακτηριδιακές και ρύθμισης της θερμοκρασίας που επιτρέπουν την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα για την αποβολή της υγρασίας.

PALLADIUM ® - CONCEALABLE IΈχει σύστημα προσαρμογής τεσσάρων σημείων στους ώμους και στη μέση, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτησή του. Παρέχει περιμετρική κάλυψη 360° και οι αυτόδετες ταινίες του καλύπτουν το πρότυπο MIL SPEC F AA-55126B. Προαιρετικά διατίθεται με σύστημα συγκράτησης τριών σημείων “RETAINING SYSTEM I”.

Το πάνελ βαλλιστικής προστασίας ’’SP.2.201’’ κατασκευάζεται από αμιγές UHMWPE, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την DYNEEMA® (Force Multiplier Technology), για να παρέχει τη μέγιστη προστασία στο επίπεδο ΙΙ του προτύπου NIJ 0101.06 με απίστευτη ευκαμψία και ελάχιστο βάρος. Παρέχει προστασία από πολλαπλές  απειλές όπως τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV και 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV.

Με βάρος 1.400 γραμμ. στο μέγεθος large και πάχος μικρότερο από  5 χιλ., το “PALLADIUM® – CONCEALABLE Ι”  αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση αλλά και για τις γυναίκες λόγω της απαράμιλλης ευκαμψίας του.

Δείτε περισσότερα για το συγκεκριμένο αλεξίσφαιρο εδώ

Anorak

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis