Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:07 | 02/02/2017

Παραμένει, τελικά, στη Χίο ο αστυνομικός διευθυντής κ. Γιώργος Κεβόπουλος, αφού το συμβούλιο προσφυγών της ΕΛΑΣ έκανε αποδεκτή την προσφυγή του κατά της μετάθεσής του στην αστυνομική διεύθυνση Β΄ Δωδεκανήσων, με έδρα την Κω.

Η απόφαση από το συμβούλιο ελήφθη την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2017, ενώ την ίδια ημέρα έφτασε στη Χίο ο νέος διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης του νησιού κ. Αθανάσιος Μπασιούκας.

Ο κ. Κεβόπουλος θα ασκεί καθήκοντα βοηθού αστυνομικού διευθυντή τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα των τριών μηνών, που έχει αποσπασθεί στη Χίο από την Θεσσαλονίκη ο κ. Μπασιούκας.

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την αποδοχή των προσφυγών των κ.κ. Γιώργου Κεβόπουλου, που παραμένει στη Χίο, καθώς και του κ. Δημητρίου Μπριλάκη, που επρόκειτο να μετατεθεί στον Πειραιά και τελικά παραμένει στην Λέσβο. Αμφότεροι ως βοηθοί αστυνομικού διευθυντή.

Περαιτέρω η Ένωση ευχαριστεί την ηγεσία του Σώματος και το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας για την ενίσχυση των υπηρεσιών του Βορείου Αιγαίου, με την απόσπαση τριών αστυνομικών διευθυντών (οι δύο ως αστυνομικοί διευθυντές Χίου και Σάμου και ο τρίτος ως βοηθός του γενικού αστυνομικού διευθυντή).

 

«Ελπίζουμε η στήριξη του δύσκολου έργου που επιτελούν όλοι οι αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου να συνεχίσει να παρέχεται έμπρακτα, αλλά και με την ηθική επιβράβευση που απαιτείται, ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του Έλληνα αστυνομικού στην κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

 

astraparis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis